VoltAir söker Montör, placering Torsby

2022-09-12

VoltAir System AB utvecklar, producerar, marknadsför och säljer flexibla luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden. Med livscykelkostnad (LCC) som främsta ledord anpassas enskilda produkter och paketlösningar till varje specifikt projekt. VoltAirs aggregat tillverkas i Torsby och Nyland med försäljning i Stockholm och marknadsföring i Växjö.

Arbetsbeskrivning
Som montör ingår du i ett team som arbetar med montage av luftbehandlingsaggregat i fastigheter såsom till exempel bostäder, kontor och vårdinrättningar. Du utför även servicearbete på luftbehandlingsaggretat. Du utgår ifrån Torsby men montage och servicearbete på andra orter ingår i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom Mekanik eller el, du har erfarenhet av montering och plåtarbete, gärna i en resande tjänst, med erfarenhet från byggarbetsplats. Du har en grundläggande teknisk kompetens och ritningsförståelse. B-körkort är ett krav, truckkort är meriterande.

Som person är du flexibel och har en positiv inställning. Du är ansvarstagande, noggrann, engagerad och självständig. Då vi arbetar i team ute på kundspecifika projekt är du en god lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra i grupp och kommunicera med såväl interna som externa kontakter.

Språkkunskaper
Svenska i tal och skrift.
Engelska är meriterande.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Torsby

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Mats Eriksson, via e-post mats.eriksson@voltairsystem.com eller telefon 073-0837458. Eller HR Martin Åkerman via e-post martin.akerman@volutiongroup.se eller telefon 0470 70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se. Märk ansökan med ?resande montör?. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2022-09-30